⚠️nog1:00:00voor de volgende deals 💥 !

Ontdek hier alle eendags aanbiedingen

Eendags aanbiedingen zijn tegenwoordig enorm populair op het internet. En helemaal terecht. Als je op zoek bent naar een televisie, wasmachine of gewoon een paar sokken, dan kan je echt wel een flink stuk besparen.

Sites zoals Groupon en iBood

Sites zoals Groupon en iBood halen regelmatig de Belgische media omwille van de uitzonderlijke deals die ze kunnen sluiten. Het concept is meestal hetzelfde: ze sluiten een goede deal, rechtstreeks bij de producent en vervolgens kunnen ze het product een dag aanbieden op hun website. Vandaar dus de benaming ‘eendags aanbieding’. Kortingen lopen op tot wel 80%, al is dit bij elektronica eerder 20 tot 40%.

Zijn eendagsaanbiedingen dan wel betrouwbaar?

Uiteraard. Alle partners die wij hier op Deals van de dag België hebben verzameld, zijn 100% betrouwbaar. Toch adviseren we u om zeker te kleine lettertjes te lezen alvorens u een bepaalde aanbieding aankoopt. Zo kan het zijn dat je, bij de aankoop van een reis, een toelage moet betalen voor een bepaalde periode (schoolvakantie, weekend).

Is er een overzicht van al deze aanbiedingen?

Ja, dat is er. Je vindt de deals die vandaag geldig zijn, op deze pagina. Voorts raden we je ook sterk aan om je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Dat kan rechtsboven op deze pagina. Elke morgen (rond 10u) krijg je dan een email met een handig overzicht van alle eendagsaanbiedingen. Zo zie je meteen of er iets tussen zit waar jij nu net naar op zoek bent. Sinds kort kan je ook elke dag het overzicht bekijken op onze Facebook pagina. Bespaar je mee?

 

Bekijk hier alle eendagsaanbiedingen >

Alle🇧🇪 dagdeals eindelijk verzameld op 1 website!

Stop met al die verschillende websites te vergelijken! Vanaf nu vind je alle online dagdeals en knalpromoties op 1 overzichtelijke website. Aarzel niet om je in te schrijven op de gratis nieuwsbrief.

Wil jij dagelijks €94,15 besparen dankzij onze MEGA nieuwsbrief met de meest ⚡ goede dagdeals?

  • 🔔 Elke dag up to date
  • ☘ Alles geordend per categorie
  • 🤑 100% gratis
  • 🤘 Al 3508 inschrijven
  • 3508

Volg ons ook op Facebook

alt

Wat onze bezoekers zeggen:

" Ik heb al duizenden euro's 🤑 bespaard op mijn online aankopen door elke dag jullie site en nieuwsbrief 📬 te checken! "

Pieter-Jan Vanneste (Kortrijk)

" Hét meest complete én actuele overzicht van dagaanbiedingen in België 🇧🇪. I 💛 Deals Van De Dag! "

Lien Doris (Mechelen)

" Vroeger vergeleek ik tientallen verschillende dagdeal websites 😤. Dankzij Dealsvandedag.be heb ik ze nu allemaal in één duidelijk overzicht. TOP 👍 ! "

Joe Verbeek (Gent)

Meer info

Tip: mis nooit meer een uitstekende 🇧🇪 dagdeal dankzij onze ⚡️ nieuwsbrief: